Impresionat, NOT !

isis-oil-iraq-syria-middle-east-monitor

M-am hotarat sa scriu iar, dupa ceva timp si asta in urma unor evenimente. O sa o fac atat cat timpul imi va permite.

Sunt un pasionat de istorie si din aceasta cauza, poate ma mira mai putin evenimentele care se petrec azi prin Franta sau oricare alt stat <civilizat>.Sunt convins ca vor mai urma si altele si vor urma si aici, in Londra. Dar, ce sa facem, nu mai iesim din case ?

Pe mine ma enervaza ipocrizia. Toate fostele imperii coloniale au distrus mult mai mult decat au <civilizat> si au creat niste dezbinari in interiorul acelor state (sau continent – vezi Africa ), dezbinari ce sfasie zi de zi linistea omului obisnuit. Sunt locuri unde atentatele si mortii sunt asa… cu zecile sau sutele doar la micul dejun. Zi de zi, astfel incat nici nu mai reprezinta stire pentru CNN, BBC, Le Monde samd. Si toata lumea e socata cand se intampla asta in Franta ? Eu spun doar ca au inceput sa guste din propriul medicament, sa simta um e sa nu te simti in siguranta nicaieri. Culegi ceea ce semeni. Asta se intampla cu Franta, Anglia si SUA si nu sunt singurele.

Nu sunt ipocrit. Daca am ajuns sa locuiesc intr-un stat din vest, nu ma cred de-al lor, nu devin anglofon peste noapte si nu-mi uit sangele, cum fac multi altii. Poate e singura forma de <razbunare> pe care mi-o permit pentru ca si tara mea e o ruina, mai mult sau mai putin diin cauza statelor ce se numesc <civilizate>.

Intr-o carte citita (va previn, o sa aduc aminte de multe carti in posturile mele), Istoria secreta a CAI, se specifca clar cum dupa al doilea razboi mondial, SUA a folosit celebrul Fond Marshall ca acoperire pentru a asigura mita, a asigura finantarea gruparilor separatiste (ca sa nu le spunem teroiste), pentru a organiza atentate, pentru a finanta proteste, pentru a finanta orice organizatie PRO occidentala, PRO-SUA. Pentru tarile in cauza a fost un start al depravarii. Cred ca asa s-au nascut <statele slugoi>.Putem numara si Romania, dar asta e alta discutie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.