As vrea sa nu ajungem asa

Din pacate, linia dintre libertatea de exprimare si drepturile cetateanului vs siguranta nationala, va devein foarte subtire. Sper sa nu ajungem sa ne fie teama sa ne exprimam pentru ca nu cumva sa ne trezim peste noapte ca suntem simpatizanti, propagandisti samd.

22 de state din SUA si-au inchis granitele in fata refugiatilor din Siria, dupa atentatele din Paris. E trist sa vezi asa zisi pastori, diplomati…politicieni, copii ai unor refugiati la randul lor, care au fugit catre SUA fiind persecutati in tarile de origine, sa-i auzi cum spun : nu…trebuie sa-i gonim, trebuie sa retragem toate fondurile pentru refugiati.

Actionand asa, ce dovedim ? Dazaxati se vor gasi mereu si cred ca cei mui multi sunt deja aici si poate au deja cetatenia tarii in care stau. Izolarea si respingerea nu ajuta pe nimeni, doar <<pe aia>>.

….iar adevarul e ca e ceva teribil de gresit cu aceasta tara…desigur, sunt unii mai vinovati decat altii, si vor plati, dar daca cauti un vinovat, nu trebuie sa te uiti prea departe…ci doar in oglinda…

Sper ca sub acest pretext al sigurantei, sa nu ne fie luat dreptul de a ne exprima. Si sper sa nu apara nici un <<mesia>>

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.