Nu fiti ceea ce ISIS isi doreste sa fiti

ISISKKK

Adica nu fiti o gasca de cretini care catalogheaza in bloc, care sunt pentru inchiderea granitelor, pentru expulzarea sau    denigrarea    muulmanilor   in   orice   fel.   Spun  asta pentru ca mai pe la toate posturile vad stiri cum ca lumea, ne-musulmana,  incepe  sa  exprime  pareri  cu  tenta  rasista  sau  chiar  sa  treaca la fapte, ce  e  si  mai  grav.

Cred ca lumea poate pica in haosul dorit de altii DOAR DACA majoritatea incepe sa se lase purtata de astfel de resentimente si se lasa condusa de acele sentimente primitive. Prea mult timp omenirea a suferit din cauza legii talionului….e acolo in noi, s-a transmis, poate a devenit genetic.

Nu pot fi ipocrit si sa nu ma intreb : dar daca ar fi fost copilul meu acolo, cum ai fi gandit, cum ai fi reactionat ? Probabil ca lafel ca cei care plang si nu-i stiu nimeni. Da, as vrea sa-i vad pe faptasi pedepsiti, nu o intreaga natie. Nu e nimic idealist, e doar logic, cred. Si daca nu vom incerca sa fim cerebrali in momentele astea de maxima intensitate emotionala, inseamna ca nu suntem nici pe atat de civilizati pe cat ne credem, nici pe atat de inteligenti. Si semanam cu o gloata… si cineva spunea , citandu-l parca pe Freud :

multimile sunt stupide…

Si vom fi cu totii ce isi doresc niste dezaxati sa fim. Ca ei. Iar cel care a inteles cel mai bine cat de stupida e o gloata, cat de usor de manipulate este, cat de puternica e URA cand e canalizata catre un inamic comun, a fost Adolf Hitler. Omenirea sa nu uite istoria, pentru ca risca sa o repete.

2 gânduri despre “Nu fiti ceea ce ISIS isi doreste sa fiti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.