Romania e OK, conducatorii sunt de rahat

Acum romanii vor avea doua cladiri spre care se vor uita cu scarab.
Acum romanii vor avea doua cladiri spre care se vor uita cu scarba.

Ne-am obisnuit sa spunem ca nu ne place Romania, pentru ca totul duraza prea mult si ca nu se face nimic, de zeci de ani.Cumva, ura e s-a canalizat intr-o dirctie gresita. Niciodata, cei 10 milioane de romani care muncesc in tara (cu aproximatie) si cei 4 milioane care trimit bani de afara, nu vor putea acoperi cat fura acei 600 de hoti din Parlament.

Si ura asta s-a canalizat gresit catre tara.. Nu, jegosii aia ar trebui sa-si gaseasca masinile de lux vandalizate si sa le fie frica sa mearga pe strada fara paza de corp. Pentru ca DOAR cand liderii vor constientiza puterea poprului, doar atunci vor actiona in  interesul lui.

A devenit un cliseu obositor ca de 1 Decembrie sa perindam pe la tv pe al de Nadia si Hagi si sa ne aducem aminte de actori si lautari… Eu, ca multi altii, mi-as dori mai mult ca tara aia sa se miste, pentru ca nu stiu cati romani traiesc din amintirile Nadiei sau ale lui Hagi. Si poporul are partea lui de vina. Ca s-a lasat cumparat, prostit cu mici si bere si o punga cu alimente la alegeri…etc. Unde era atunci demnitatea pe care incercam sa o scoatem in fata acum ? Sa spunem ca acum nivelul pomenilor a mai scazut, dar ce era pe vremea lui Iliescu si Nastase, mai ales pe la sate, era crancen. Intelepciunea s-a nascut la sat ? O gluma proasta.

Si aceasi intelpciune va fi aratata tot de popor, cand monstruozitatea aia de catedrala va fi gata, iar romanii vor uita…si o vor umple. Vor uita ca nu sunt destule spitale si scoli, si se vor ruga la zeul walla-walla pentru sanatate si minte. Cred ca in cele din urma, poporul isi merita locul pe care-l ocupa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.