Nir Barkat, primarul Ierusalimului are impresia ca suntem imbecili

gaza wall of freedom

Ieri am urmarit la BBC un interviu cu primarul Ierusalimului si aveam senzatia ca vad un politicial roman 100%. Una il intreba moderatorul, alta raspundea. Asta pana s-a enervat respectiul moderator si a cerut un raspuns clar, altfel emisiunea nu va mai continua. Intrebarea:

Conform statisticilor UE si ONU, autoritatile israeliene ofera tot mai putine permise de sedere palestinienilor in Ierusalimul de EST, si semnificativ mai putine permise de constructie pt casele palestiniene. Saracia din Ierusalim afecteaza in special populatia palestiniana,75%dintre acestia traind sub nivelul minim de saracie. Peste 40% din someri sunt palestinieni barbati. Populatia majoritara este cea palestiniana. Rabin, Arafat, Barak, au fost TOTI deacord ca negocierile de pace trebuie sa plece de la idea a doua state, cu un Irusalim impartit. Ce parere aveti despre aceste lucruri?

Raspunsul, tipic romanesc atunci cand adevarul e evident : UE si ONU mint. Populatia palestiniana nu doreste divizarea Ierusalimului, populatia araba traieste oricum MAI BINE CA IN SIRIA iar Ierusalimul nu va functiona vreodata impartit.

Trecand peste aberatiile de mai sus, domnul Nir Barkat  evita ca un politician mioritic raspunsul la intrebarea : de ce nu le dati drept de vot ? Daca ei va aproba, va recunosc conduerea, le e bine cu voi, lasati-i sa decida singuri. NU. Pentru ca Israelul este ce spuneam, un stat apartheid, o minoritate care conduce cu mana de fier o majoritate si care neaga adevarul. Orice altceva in afara de adevarul lor, e pura speculatie iar  aia de la UE si ONU sunt niste imbecili. Daca ei, Poporul ALES nu stiu adevarul, atunci CINE ?

Iar zidul, in opinia d-lui Nir Barkat  este foarte democratic. De aia au construit ei un zid, pentru ca populatia palestinina ii iubeste in realitate iar zidul e dovada vie a unitatii Ierusalimului.

3 gânduri despre “Nir Barkat, primarul Ierusalimului are impresia ca suntem imbecili

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.