Yes, they can !

b52.over.osam

Phenianul a anuntat acum cateva zile testarea unei bombe nucleare cu hidrogen. Specialstii in domeniu au insa dubii seriose pentru ca efectele de dupa explozie nu seamana deloc cu ce ar fi trebuit sa se intample in cazul in care ar fi fost adevarat.

Daca pentru bomba-H a Phenianului nu exista nici o dovada clara, bombardierul strategic B52 al SUA flancat de avioane de vanatoare F15 si F16, este pe toate canalele de stiri iar ofticatul ala de Kim o sa faca icter de ciuda.

nord.korea.nuclear.range

De ce NICIODATA Phenianul nu va reusi sa atace nuclear nici un alt stat din lume ? Nordul se lauda mereu cu raza de actiune a armelor sale, ca pot lovi Australia, Canada, mare parte din SUA, Europa, etc… Insa indiferent care Kim a fost la putere, nici  unul din dezaxati nu a incercat macar. Adevarul sta in Flota a 7-a a Statelor Unite in Asia de sud-est. Cu baze in Japonia si Korea de Sud, acolo sunt stationati peste 40.000 de puscasi marini, peste 70 de nave (portavioane, crucisatoare ) si peste 300 de avioane. Baza militara americana din Guam e „centrul nuclear al SUA” in regiune. De altfel, de acolo a si zburat acel B52 catre Osan-Korea de Sud.

Nu sunt un fan al Statelor Unite, asta nu inseamna ca sunt orb. Prezenta SUA acolo este benefica si legitima, spre deosebire de Orientul Mijlociu. SUA a castigat razboiul, Japonia a capitulat si prin actul de capitulare, prin reducerea numarului de forte combatante pe care le poate detine Japonia, SUA este responsabila pentru siguranta acelui stat. Mai ales cand China e atat de aproape.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.