Imperiul britanic e virgin

IMG_20160122_014420

Moate lui Litvinenko a fost puternic mediatizata  la vremea respectiva. Intr-un fel de raport semi-official, britanicii au descoperitapa calda, si anume ca Putin ar fi autorizat personal asasinatul. O poveste cu spioni, o reglare de conturi intre spioni si nimeni nu ar trebui sa se mire cand parti implicate mor. Insa in Evening Standard, e citata Theresa May – the Commons Home Secretary (nu incerc sa-i traduc titulatura), care este SOCATA :

„o incalcare inacceptabila a legilor international si a comportamentului civilizat….faptul ca un lider de stat rus este implicat intr-o crima de pe teritoriul brianic este extreme de deranjant…”

Stiati ca Imperiul Britanic a fost construit cu DRAGOSTE ? Nu prin foc si spada, nu prin asassinate, nu prin marsavii la rang inalt. S-a construit cu dragoste. Iar tot ce au acum, se mentine lafel, prin dragoste. Marea Britanie bombardeaza Siria (mai mult civilii) din solidaritate cu Franta, din dragoste. Ei nu au comis niciodata asassinate. Toata Anglia e socata…Ce  nenorocit Putin asta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.