Cheloo, sa nu fii sifon ! :)))

69427-cheloo-1_L

DiiCOT-ul a gasit in casa lui Cheloo 500g de canabis. Asta nu mira pe nimeni. Membrul trupei Parazitii e cercetat intr-un dosar de traffic de droguri de risc, avand calitatea de martor. Tare as vrea sa-mi explice si mie autoritatile legislative din tara asta (Romania), de ce am ramas singura tara papuasa din Uniunea Europeana cand e vorba de consumul de canabis si „Maria” ?

In vest dragilor, se fumeaza in draci, in Napoli chiar cu politia de fata, si cine a fost in Napoli, are idee de cum arata un politist napolitan (cand coboara din masina zici ca e Robocop). Deacord, nu tot ce e luat de bun in vest, trebuie sa importam, dar o relaxare a legislatiei in privinta asta, ar fi binevenita si de mult ceruta. Mai multa clementa, pentru ca altfel se intampla ca un tanar care ar fi trebuit sa-si dea BAC-ul se duce la parnaie pentru 3 ani pentru o tigara fumata la un chef si oferita mai departe. Caz vazut cu ochii mei.

Acum..in cazul lui Cheloo..De obicei garda are obiceiul de a exagera cantitatea insa fie el si 0.500kg de canabis, nu e atat de grav. Pentru mine mai grav ar fi daca Cheloo toarna :))) Cel mai simplu e asa :

domle e unu…nu-l cunosc..m-am intalnit cu el in gara, il stiu de pe net. Mai cumparam asa pt uz propriu si am zis sa iau mai mult sa ne ajunga…ca suntem 3 in trupa :))) daca stau bine sa ma gandesc, nici nu ajunge pt toti 3.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.