De’ar mai fi trait Caragiale

Razvan.Cuc.
Un munte de competenta de data asta, dupa ce a fost demis din doua guverne precedente chiar de PSD, pentru incompetenta.

Am zis intr’un articol precedent ca eu cand vreau sa rad, ma uit la a3, uite o alta situatie de tot rasul : Răzvan Cuc, numit Ministru al transporturilor, dupa ce a fost demis pentru incompetenta din cabinetele Grindeanu si Tudose. Cred ca a promis ca a 3’a oara sigur va fi competent, si i’a convins. Dar bine ca a fost competent sa stranga 6 apartamente, terenuri, depozite de zeci de mii de euro, bijuterii de peste 20.000 de euro + o alta casa. Toate, din salariu de bugetar.

Ce nu inteleg, PSD’ul ala e atat de MARE, ma chiar nu exista nici unu care sa nu se fi demonstrat incompetent DEJA ? Chiar nu e nimeni sau chiar trebuiesc pusi doar oamenii lui Dragnea peste tot, indiferent cat de varza ar fi ei ? Cred ca Dragnea, a castrat tot PSD’ul. Dupa cate se pare, nimeni nu misca in front, indiferent cat de penibile ar fi numirile.

Iar ”jurnalistii de investigatie” de la a3, se prefac ca nu stiu nimic. Oare ce are de spus dmnu’ pastor, sau bombardierul-5 secunde, sau ratatul ala de ”chestor” de abraham, care pe cand era in structurile de conducere ale politiei, facea chermeze cu tot felul de interlopi, sau domnul ciuvica, care dupa o puaza in care era certat cu caseria a3 pt ca zicea nasoale de invitati, acum a ajuns la concluzia ca cei 150E pe emisiune, nu’s chiar atat de putini pentru a privi in alta parte, sau analistul militar , ”marele analist militar” radu tudor, care a devenit un pupincurist, cum RAR vezi in a3…si e greu sa reusesti asa ceva acolo.

Oare personajele astea, realizeaza cat de jos au ajuns pe scara moralitatii sau a deontologiei profesionale ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.