Cum sa faci… in Witcher 3

witcher3_en_wallpaper_the_witcher_3_wild_hunt_geralt_with_trophies_2560x1600_1449484679

In primul rand, trebuie sa spun ca e cel mai bun joc pe care l’am jucat vreodata. Ma refer la grafica, poveste, libertate de actiune, harta uriasa, felul cum se imbina povestile personajelor secundare cu povestea principala samd..

Cateva sfaturi.

SALVATI MULT. Inainte sau dupa o batalie importanta, dupa ce faceti side-questuri sau contracte, dupa ce faceti itemuri in alchimie sau chiar si cand sariti din punctul A in B.

Desi veti reusi sa catigati impotriva unor adversari cu LVL mai mare, incercati sa va axati pe regiunea aferenta LVL pe care il aveti si incercati in acea regiune sa faceti cat mai multe contracte si quest’uri. Asa o sa cresteti repede in LVL si veti gasi itemuri care de altfel v’ar fi mult mai greu sa le construiti.

ADUNATI IERBURI.

Aveti nevoie de ele pentru a obtine diverse uleiuri, dar mai ales pentru a obtine bombele, fara de care unele side questuri sau contracte, nu pot fi indeplinite. Partea buna e ca odata ce ai facut un anumit tip de bomba sau ulei, de fiecare data cand vei avea in inventar ierburile necesare, se vor combina singure, deci va trebui sa faci o singura data exercitiul asta. Cand distantele nu sunt mari de la A la B, incercati sa mergeti pe jos si adunati tot ce va iese in cale, fara sa va uitati efectiv ce e si pentru ce e. Astfel veti aduna MULT fara sa va dati seama. Ierburile, cartile si manuscrisele NU au greutate, asa ca puteti aduna fara o lumita.

JEFUITI TOT. Tot ce prindeti de la animale, bossi, hoti, etc etc. Poate fi si JUNK. Veti gasi mereu unde sa vindeti sau sa faceti DISMANTLE pentru a obtine itemuri valoroase pentru a putea face CRAFTING la armuri, sabii si alte accesorii care va vor face witcher’ul mai puternic.

Armele cu CRITICAL HIT MARE si ARMOR PIERCING sunt de preferat in defavoarea celor care  au doar DMG mare. Multe sabii au spatiu si pentru RUNE, care va pot da extra damage, extra sign power, critical damage sau armour piercing.

STRONG ATTACK pe lmb. Este mult mai util si cea mai buna formula in fazele de inceput ale jocului. Incercati sa recuperati cat mai multe lost treasures si guarded treasures.

Atentie la dialoguri si poveste. ACTIUNILE VOASTRE modeleaza povestea. Sunt de exemplu Questuri mari pe care nu le veti putea face pentru ca de exemplu, nu ati vrut sa faceti o misiune pt x sau y. Urmariti firul povestii si luati deciziile morale care se potrivesc. Insa nu strica sa va amestecati in TOT ce misca pentru ca mai tarziu in poveste, veti avea nevoie de ajutorul multora…

Cea mai buna armora e facuta de ajutorul unui dwarf de la castelul Baronului Rosu. Va trebui sa avansati ceva in joc pentru a debloca povestea respectiva.

Invatati combinatia de lupta si spell’uri. E foarte necesar in jocul tarziu. Cititi acel Bestiarity Book. Veti afla despre slabiciunile pe care le au si cum sa le invingeti.

Astea sunt cateva sfaturi de inceput si sunt convins ca odata ce veti fi prins ”firul”, fiecare isi va dezvolta propria strategie. Important de stiut e ca NU POTI sa inaintezi in poveste neglijand partea de alchimie, spelluri sau preparare a uleiurilor. Ajungi la un punct in care AI NEVOIE de una din ele. Plus, sunt uleiuri care iti dau 25 %…50 % mai mult DMG impotriva anumitor dusmani. Asa ca, se merita.

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.