Total War 3 Kingdoms m’a prins rau !

Cand joci Metro exodus in 4k, e cam greu sa mai fii impresionat la capitolul grafica de un alt joc, insa TW 3Kingdoms reprezinta slabiciunea..

Practic asa a inceput pasiunea pentru gaming, acum multi ani in urma, cu un joc de strategie. Mi’a intrat in sange si orice alt joc poate luat o pauza cand vine vorba de Total War. Da, am jucat toate seriile si rejucat.

Complexitate. Asta imi place cel mai mult. Atentia la detaliile grafice si felul in care se misca unitatile pe campul de lupta, posibilitatea de a interveni asupra generalilor adaugand diverse arme, skilluri samd. Scopul e clar : Become Emperor of China, intr’o perioada foarte tulbure in care tot teritoriul era macinat de razboaie interne intre diversi conducatori efemeri.

Diplomatia joaca un rol important, complex, VITAL, in dezvoltarea si exista ta ca si factiune, indiferent cu cine ai alege sa joci. AI’ul in sfarsit gandeste si in sfarsit aliatul tau chiar ataca tintele pe care i le dai. Intrigi, povesti interesante care se imbina, tradari si… istorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.