Prima dragoste

E vorba de gaming si un anumit gen : Strategia. Pasionat de istorie cam de cand am invatat sa citesc, mai tarziu am descoperit strategia cu Red Alert. Pana atunci, eram ”satul” de jucat sah. Deh..primul comp l’am avut pe la 14 ani.

De multi ani joc cam tot ce a insemnat seria Total War si se parte ca indiferent cat de noi ar fi jocurile pe care le detin, nu pot sa ma despart de strategie, ce acel nou mod de a domina harta, fie ca incerc sa o fac prin diplomatie, economoc sau forta bruta. Total War 3 Kingdoms e special.. AI-ul a fost imbunatatit semnificativ si lucruri se vor intampla in functie de deciziile pe care le iei.

Insa o imbunatatire substantiala vine pe parte de battle unde in sfarsit, strategiile conteaza mai mult, nu CATA armata ai. Calitatea si felul cum e comandata pe teren, conteaza mai mult, in sfarsit. In sensul asta, am incercat sa fac un clip in care sa arat cum o armata dubla ca marime, poate fi invinsa cu putina planificare : 1600 VS 3200+ Sistemul automat de calcul al sanselor, ne aratau invinsi. Sa vedem..

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.