Sniper Ghost Warrior-Contracts

Pare sa fie un joc special inca de la inceput, pentru ca este direct, simplu si relativ usor de creat acea legatura cu personajul pe care il controlezi. Mai important, nu are acel meniu stufos cand e vorba de upgrade-ul personajului, echipamentului, gadget-urilor si asa mai departe.

Sniper GW-Contracts se desfasoara intr-o Rusie divizata de proaspat declarata Siberia Independenta condusa de o mana de oligarhi rusi, desprinsi din vechea putere militara a Rusiei sovietice. Fara indoiala, lucrezi pentru guvernul rus cel mai probabil si trebuie sa elimini conducerea acestui nou stat.  Upgrade-urile se fac direct, cu banii obtinuti din misiunile executate unde exista o tinta clara dar si misiuni secundare si tot felul de provocari care iti pot duce castigul final la sume destul de importante.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2019.12.20 - 12.27.11.01.00_01_05_48.Still002

Din punct de vedere estetic, arata foarte decent. Acele camere slow motion care urmaresc glontul in timp ce acesta se deplaseaza spre tinta pot fi dezactivate sau puse pe o frecventa redusa. Totusi, efectele sunt mai bogate cu ele ON. Mediul inconjurator e bine realizat cu o oarecare atentie catre detalii. AI-ul, aici e cam problematic. Nu, corpurile nu dispar ca prin miracol dupa un kill, dar e greu de inteles cum de un inamic nu i se pare nimic suspect cand calca prin ditamai balta de sange langa o arma folosita de ei, chiar daca nu e nici un cadavru in jur (pt ca l-ai ascuns). In plus, sniperii lor par sa sufere toti de orbul gainii, chiar si cei care folosesc un spotter, dotat cu ce se vede a fi ”high tech” gadgets. Practic singura lor sansa e ca TU sa nu ii vezi si trebuie sa reconosc, unii sunt bine camuflati.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2019.12.20 - 12.27.11.01.00_01_18_58.Still003

Din punct de vedere tehnic, am testat jocul pe laptop, un Ryzen7 3750 ,RTX2060 si 32GB DDR4 pe reaolutia cea mai des utilizata de gameri 1980X1920 la detalii maxime si se duce in peste 60FPS lejer. Pe desktopul dedicat, in 4k, detalii maxime, Sniper GW e un alt  nume ce nu reuseste sa profite de cele doua 2080Ti in Sli iar FPS-ul e mai consistent cand se foloseste un singur accelerator, in jur de 70-100FPS. Cred ca si RTX-ul 2060 e capabil de 4k in jocul asta la fps-uri decente (35-40).

Ca si concluzie, merita sa-ti omori timpul si nervii avand in vedere ”fluiditatea” jocului si cat de placut se face prin simplitate fara sa fie banal. O poveste deloc fantasmagorica si neplauzibila si un angajator care in mod sigur nu s-ar da in vant pentru o abordare diplomatica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.