Romanii din Anglia dupa Brexit

Ro.in.UK

Exista o perioada de tranzirie  intre U.K. si U.E. pana la 31 Decembrie 2020. Dupa aceasta perioada, Boris Johnson spune ca va instaura sistemul australian de ”triere” a celor care vor sa intre in UK, dar si a celor care sunt deja aici.

Ce este sistemul australian ? Simplist, cu cat esti mai ancorat in economia de aici, cu atat mai bine. Cu cat esti mai calificat, cu atat mai bine. Cu cat esti mai scolit, cu atat mai bine. De asta e FOARTE IMPORTANT ca cei care sunt deja aici, sa detina NiNO, sa lucreze cu acte in regula, sa participe la cursuri de calificare, sa urmeze scoli samd (in functie de situatie).

DA ! Asta e sistemul care trebuie instaurat ! Trebuie sa existe o selectie a celor care intra in tara. Sunt doar de 5 ani aici, dar m-am saturat sa vad ciori cu n puradeii traind pe ajutor social, dar mai ales africani. Si uite asa, astia au locuri in apartamente noi, muncesc doar 3 zile pe sapt pt ca au 5 plozi si mama nu munceste, si au casa de la primarie si tata lucreaza cleaner… Si sunt MULTI…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.