CTP ii da dauna totala lui Guran

Disputa vine in urma unui articol scris de Guran in 2014 unde legitima Armata Romana care ucidea mii de tarani romani ce protestau impotriva unirii principatelor. Replica lui CTP nu a venit tarziu, respectivul afland de articol abia in urma unei sesizari facute de Asociatia 17 Decembrie Timisoara.

Afirmația că împușcarea a mii de țărani de către armată în 1907 a fost necesară, pentru că altfel desculții dărâmau regatul României, este o tâmpenie de dreapta extremă înfiorătoare. Până aici, dl Guran poate fi încadrat în categoriile „capacitate intelectuală scăzută, lipsă de discernământ, manipulabil” -C.T.P.

Eu am sesizat derapajele acestui individ de pe vremea cand facea emisiuni la EuropaFm si il ascultam si pe net. Guran e incapabil sa-si recunoasca limitele si foarte avid sa demonstreze ca e mai intelept (a sarit peste partea de despetaciune – pentru el a fi destept e prea putin) decat orice interlocutor. A incercat asta perfid cu CTP, crezand cu tarie ca te faci remarcat daca-l pui jos (aici fiind vorba de idei/concepte) pe ala considerat varful. Doar ca Ultimul Mohican, e uns cu toate alifiile si asa cum am sesizat si in emisiuni, nu de putine ori CTP i-a dat flit.

Ca simplu consumator de media si observator al vietii ”politice” romanesti si nu numai, am avut acelasi sentiment de regret ca l-am ascultat candva pe acest individ, Guran. Scarba, a culminat cand impotriva a tot ce propovaduia, s-a inscris si el intr-un partid, ca a facut atat de multe in media si ajunsese pe o culme atat de inalta, incat a simtit nevoia sa PROFITE de popularitate, sa ajunga si el la ciolan. Am zis atunci, spun si acum ca Moise Guran e un Rares Bogdan wanna’be, a carui loialitate si frenetism fata de Johannis nu poate fi intrecut decat de frenetismul lui Goebels pentru Hitler. O sa aflam curand ca Guran, dupa ce a facut atat de mult in politica deja, vrea sa fie euro-parlamentar, ca el vrea sa schimbe lucrurile pentru Romania ”de la nivel inalt”. O sa fie o placa din asta plina de cacat ideologic, asa cum stie el si crede ca NIMENI nu se prinde.

Ce m-a deranjat in mod special la Moise a fost modul pervers cum incerca ”sa-i dea la cap intelectualiceste” lui CTP in emisiunile respective, crezand ca respectivul nu se prinde, ca s-a senilizat si ca ”nu mai e ce a fost”. Asa a crezut el ca se face remarcat, crezand ca ala e prost, iar cei care se uitau la el, si mai prosti. Ca sa aduc ceva in sprijinul acestei afirmatii, folosesc replica lui Moise Guran :

am un respect deosebit pentru domnia sa și i-aș transmite un singur lucru: să fim atenți cum îmbătrânim, domnule Popescu. Atât am avut de spus. -Moise Guran

Am o veste trista pentru Guran : CTP nu e nici senil, nici batran. E Șahist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.