Creating a masterpiece

Nu am crezut ca voi ajunge un fan atat de inrait al seriei Lara Croft (ma refer la jocuri). Din cauza unor idei preconcepute, abia acum mai bine de un an i-am dat sanse acelui Shadow of The Tomb Raider si m-a cucerit instant. Am scris despre asta atunci iar jocul a avut parte de multe benchmark-uri pe canalul de YouTube.

Acum cateva saptamani am dat peste fratele mai mic, Rise of the Tomb Raider si iar am fost cumva sceptic. Ce putea sa ofere acesta, mai ales din punct de vedere grafic, tinand cont de faptul ca a fost lansat acum 5 ani ? M-am inghitit repede cuvintele..

De fapt cred ca RTR a setat standardul iar SOTR a trebuit sa se ridice acolo si chiar sa il depaseasca. Un gameplay foarte simplu, un meniu logic si maie ales…mai ales, povestea si grafica. Cu seria asta pot spune ca am provitat din plin de NV-link si de monitorul 4k in 144Hz. Daca RTR ar fi avut si HDR incorporat, atunci diferenta dintre cele doua jocuri nu ar mai fi existat.

Siberia din RTR e magistral creata, muzica, povestea, dinamica jocului, libertatea de actiune, totul se imbina pentru o experienta captivanta ce te va tine acolo.. De exemplu ieri, cred ca am uitat de mine pentru cel putin 6 ore fara pauza. Nici nu stiu daca am fost la baie.

Si am ajuns la ultima misiune, la punctul culminant si sfarsitul povestii. Am vrut sa scriu ceva mai mult despre RTR, prelungind pentru putin finalul. Da, ramane mult spatiu de explorat, lucruri de descoperit, insa acel main story se va fi terminat. Am inteles insa acum, de unde a inceput capodopera Shadow of The Tomb Raider

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.