Falimentul Religiilor Mondiale in fata COVID19

Cu ocazia asta speciala, ar fi cazul ca toti idiotii aia care pupa icoane sau stau in ghenunchi la Mecca (nu e nici o diferenta intre ei), sa puna lacatul pe sandramaua asta numita RELIGIE si sa termine cu cacatul asta.

Ar fi cazul ca dupa ce se termina toata prostia asta, daca ii vom supravietui, sa taxam RELIGIA (ca institutie) la maxim. Sa construim spitale si sa investim in CERCETARE, nu sa scutim bisericile si cultele de taxe si impozite. DACA exista un Dumnezeu, atunci el va intelege si DACA nu intelege, atunci NU e Dumnezeu !

Am vrea si noi sa stim la ce ajuta monstruozitatea aia de 200 de milioane de euro construita in Bucuresti ? Care ii este utilitatea si ce am fi putut face ACUM cu acei bani sau cu acel spatiu ? E o intrebare atat de retorica incat e prosteasca : nu ar fi stat mai bine pe terenul ala un SPITAL NATIONAL de 100..de milioane de euro iar cu restul banilor, sa fie dotat ?

Papa va tine o rugaciune speciala.. Sunt convins ca la mare lucru le va fi de folos italienilor, cam in acelasi mod in care ii vor fi de folos Romaniei rugaciunile preafericitului Daniel. Desigur, noi stim ca dupa ce va fi trecut aceasta molima, meritul va fi a lui DUMNEZEU, pentru ca nu-i asa, prin rugaciune si nemarginita lui mila, ne-a ingaduit sa mai traim, pana la urmatoarea ciuma. CAT o sa mai prostiti lumea cu astfel de cacaturi ?

Intr-o alta ordine de idei, ai dreptul sa crezi in ce vrei tu. Insa INSTITUTIA subventionata de la stat si care are VASTE domenii, propietati si e implicata in tot felul de afaceri, trebuie SA DISPARA. Pana la urma OMUL face bine OMULUI, daca vrea sa il faca, si nu ai nevoie de o astfel de institutie absolut perversa din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.