Romania are 10 mii, lejer, acum !

Uite hal de studiu… Jalnic.

Mergand pe prezumtii de bun simt. Daca iti intra in tara, doar in primul val care a fost, intre 250.000 si 900.000 de romani din zonele GRAV afectate (Italia, Spania,Franta,Germania), din care tu testezi intre 0,37 si nici 3%, cam care este capacitatea de raspandire a virusului DACA sa spunem ca DOAR 5000 de purtatori au scapat de fantasticele filtre de la granita ???

Cam cati indivizi vor mai nesocoti ordinele si iti vor mai intra in tara, pentru Sfanta Masa de Paste ? Nu se poate lipsi de la asa ceva, in plus, cum speram sa se si intample, cum isi doreste IPS Teodosie, poate vom avea si bisericile deschise de Inviere. Si tu, d-le iT-ist… ne vorbesti de 2500-3000 de morti la sfarsitul telenovolei si ca la 1 iulie se iese din case ? WOW.

Pai, cum se spune in studiul facut de iT-ist : ”pun si eu sa fie aici” :

Romania va trece lejer de 50.000 de cazuri si 6000 de morti ”la prima strigare”. Asa dupa statisticile de bun simt, comparat cu ce se intampla in Italia, Spania, Germania, Franta si Anglia, exact zonele de unde s-a intra se intra si se va intra MASIV in Romania. Mai vorbim dupa ce i se strica ”statistica” d-lui Bogdan Micu.

Pana la data de 2 Aprilie, Romania a efectuat 28 848 de teste, din care avem peste 3600 de cazuri confirmate. Teste care, suntem convinsi, nu s-au facut in majoritate pe cei care au intrat in tara, ma refer la aceasta uriasa cifra care o fi intre 250 000 si 900 000. Problema pt ”i.T”- ist : Patrand procentajul de 3600 la 29 de mii, cate cazuri avem la …sa zicem 500.000 de romani ?? Intreb si eu…ca un profan ce sunt.

Sunt calcule de bun simt, fara sa ai nevoie de nu stiu ce algoritm de calcul. Si in algoritmul ala, daca bagi o mizerie de date, o mizerie de rezultate ai sa primesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.