Scrisoarea lui Boris Johnson catre TOATE casele din U.K.

Probabil e un efort financiar cumulat, peste masurile economice anuntate de Orban pentru ”sustinerea economiei”. In mod normal, azi nu as fi bagat in seama un astfel de plic daca nu vedeam nesimtirea celor de la A3. Astia te ingroapa cat esti inca viu si te dezgroapa cand vor sa votezi PSD.

Se specifica faptul ca ”lucrurile vor fi mai grave, inainte de a deveni mai bune” si inca nu am ajuns la momentul in care suntem cu ”pedala la maxim”. Realist vorbind, si asta e o opinie personala, probabil ca atunci cand acele spitale de campanie (cu peste 3000 de locuri) construite ad-hoc de armata prin Londra vor fi pline, abia atunci vom putea afirma ca ne apropiem de maxim si … E ironic cum ajungi la a astepta sa moara cineva ca sa poti acorda acel aparat de respirat unuia care poate (dupa un algoritm rece si nefast) are mai multe sanse… Astepti moarte ca sa dai sansa la viata.

D-le Boris, exista o institutie de media din Romania care de azi, v-a bagat ”pa ventilator”, si am auzit cu totii cum Alina Anghel, redactorul sectiei externe, ne explica CUM s-a intamplat asta, ba chiar ca sunteti in terapie intensiva. Antena3..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.