Cat plateste Romania pentru materiale sanitare VS REALITATEA

Printul este de la o persoana din Indonezia care are acces la comenzile pe care diferite state le fac la ei, solicitand in special masti de protectie si echipamente PPE. Cand auziti in Romania ca pretul unei masti a sarit de 500 de ori, sa stiti ca achizitiile respective sunt facute prin firmele detinute de nevestele/amantele unor fost SRI/SIE iar MEDIA va valida povestea, detaliind ”razboiul” pe astfel de produse. Cel care a scris mesajul, e patronul companiei si nu fac din preturile practicate un secret, motiv pentru care informatia este disponibila.

In mod normal, nu as fi pus asta aici, insa m-am saturat sa tot aud cum plateste Romania de 1 milion de ori mai mult pentru ceva ce costa cativa centi. Peste 20 de ani vom afla ale cui erau firmele prin care se faceau respectivele achizitii, imbecilii de la guvernare pregatind (probabil) un act prin care vor secretiza astfel de date (pe motiv de criza…forta majora, date ce tin de bani..sume…spagi asa zis date unor state straine) ca ele sa nu ajunga la prostime.

Ca sa nu creada cineva ca e vorba de o comanda mica, preturile sunt pentru 5 milioane de masti EN 14683 si 5 milioane N95 (ca si TRIAL), pentru sistemul sanitar din UK, pentru O SAPTAMANA. Va reamintiv ca Romania se lauda cu 8 milioane de masti pentru toata populatia, plus sistem sanitar…MAI…samd…

P.S. Indonezia inca nu a blocat exportul de astfel de materiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.