Curatenia in troaca Feisbuc

Pentru a asta a devenit Facebook, o troaca in care i-ai adunat pe astia pe care i-ai cunoscut prin diverse conjucturi. Asa cum faci o curatenie de Paste, cam asa am facut eu curatenie in ce a fost si ESTE inca, o boschetareala numita FB. Am reusit insa, din 350 sa reduc la 75, niste personaje pe care in viata mea nu le-as fi bagat in seama, daca as fi avut ocazia sa le cunosc personal. Stiu, (asa cum spunea cineva) sunt arogant, insa ma laud cu o biblioteca citita peste aia pe care i-am eliminat.

Reciproca e valabila desigur…si eu am fost scos de altii mai cititi ca mine ba chiar nici n-am fost bagat, insa asa cum se spunea intr-o fabula, nu toti care vor sa te bage in rahat iti vor raul si nici toti care vor sa te scoata…iti vor binele. Am ajuns la o concluzie cu retelele de socializare: daca n-am impartit o paine amara, daca n-am facut fapte impreuna, daca nu am schimbat O VORBA in mod real amandoi, daca nu esti ruda (pana si aici am obiectii – sormea e la BLOCK de mult), daca nu ne leaga un subiect pe care sa rezonam… atunci fugi tare. Am atat de multa nevoie de like-uri, cata nevoie are Dan Puric de aia de la Colectiv….

Sper si stiu ca o sa pot, ca pana de Craciun, din astia 75 ramasi, daca nu se simt ei, sa raman din initiativa cu 30. Stiu, Banciu are 35… Mai avem pana la aspiratii de genul ala..

P.S. Cand spun ”curatenie”, spun block.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.