Streinu Cercel va ajunge la puscarie mai repede decat am anticipat

In unul din clipurile pe care le-am facut, cred ca in partea a 3-a, spuneam ca Streinu Cercel are un dosar pe undeva, pus la pastrat si va fi scos la momentul potrivit.. Desigur, s-a intamplat toata nebunia asta si cumva, intr-un stat ca al nostru, era ”normal” ca puscaria pentru el sa se amane. Acum insa, lucrurile ar putea sa se schimbe.

NIMENI, in Romania, nu sta in fruntea unui institut de sanatate DACA nu ar fi avut loc sa faca niste mizerii. E valabil si pentru mult laudatul Arafat, ridicat chiar la nivel de Inaltpreasfintit (nici nu stiu daca asa se scrie), insa ”every dog gets his day”. Streinu Cercel are impresia ca traieste undeva in anii terorii comuniste si vrea el, poate chiar crearea unor lagare pentru cei trecuti de o anumita varsta. Se aplica si pentru rudele lui ? Pentru masa, daca mai traia ?

Trebuie sa intelegem cam cum gandesc jegurile astea. Ei se cred buricul pamantului acum si in grupul lor meschin, ei se gandesc ca MAI BINE ERAU PUSI EI la conducerea situatiei, cu rang de MARESAL (sa se reinfiinteze rangul), Vela fiind oricum un martafoi invins de tiganii cu AK-uri47. In felul asta, sub o dictatura a mintilor ”stralucite” din medicina romaneasca, sa fim impartiti in aia viabili genetic, merituosi sa traim intr-o lume libera si cei EXPIRATI, declarati ”factor de risc”.

In astfel de momente, jegul din ei iese la suprafata. Asa cum l-am vazut pe Arafat la Colectiv (lumea desigur…a uitat, asa cum a uitat ca Arafat se opune VEHEMENT oricarui AUDIT asupra SMURD), asa cum l-am vazut pe DAN PURIC facandu-i haimanale pe cei care protestau dupa incidentul Colectiv – ca vroiau sa dea jos Sfantul Sinod si BOR-ul – asa iese si mizeria din Cercel.

NICAIERI in lumea civilizata, dar nu, NICAIERI IN TARILE BANANIERE, nu s-a luat in calcul o asemenea situatie sau asemenea masuri. Desigur, in adancul multora ZACE inca o pofta nebuna de exercitare a unei autoritati absolute. Astia, daca mai exista regimul totalitar, astia ca CERCEL, ARAFAT, si altii, i-ar fi dat lectii lui Josef Mengele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.