Prost ca Gâdea

Era o perioada in care prostia se masura in Romania in Bekal. Cred ca e timpul sa il schimbam in UnGâdea pe scara prostiei, de maxim 5.

Omul tine mortis sa demonstreze cat de prost e si pleaca dupa fenta de click bait, orice titlu aberant fiind OK atat timp cat aduce venit. Atat in online cat si ca format de emisiune. E ca un fel de TheSun, sau Mirror in UK, tabloide pe care de altfel le citeaza frecvent latrina3.

Dar trebuie sa fii complet imbecil sa crezi ca in ziua de azi, o putere nucleara, regionala si mondiala cum e China, poate fi amenintata cu razboiul (eventual si de Romania, ca doar suntem membri NATO). Trebuie sa fii idiot rau sa nu intelegi legatura PROFUNDA intre capitalui chinez investit MASIV in economia Statelor Unite, tara care a avut si are nevoie de CASH constant, dar nu sub forma de hartie tiparita la Fort Lauderdale. Marii economisti ai lumii vorbesc despre economia chineza si cea americana ca fiind un simbion care a ajuns la un punct in care una fara alta nu mai poate exista.

China a avut un boom extraordinar economic, insa fara SUA, nu ar fi reusit sa isi plaseze banii pe piete (mai ales cea americana), lucru ce ar fi dus la o devalorizare a monedei cam in acelasi ritm. Aici a intervenit SUA care avand nevoie constanta de sume absolut exorbitante pentru a mentine cheltuielile (fara sa fie nevoie sa tipareasca bani, pt ca cine intelege putina economie stie ce inseamna sa tiparesti N trilioane), a preluat surplusul Chinei, in lume NEEXISTAND o astfel de relatie economica pana la ora actuala !

E saracie, COV19 nu mai vinde, reclama nu mai e ce a fost, lumea s-a plictisit de aceleasi vrajeli… se moare.. si ce ? In alte parti se moare mai cu spor ca in Romania.. Vin facturile, si la noi dar mai ales pe la guverne.. Altii care ”s-au ingrijit” si au furat VEACURI (de la altii), au unde baga mana… altii (care si-au furat palaria unul altuia ) si-o baga in cur…dau la nas si se plang ca pute… Dupa care … ”coflict armat cu China”. Hopa Hent !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.