Alb si mai putin ipocrit…

Nu am mai scris de mult despre anumite teme sociale, am incercat sa ma separ cumva de informatiile care te fac sa te apuce toti dracii.. Daca ar putea tipa toate drafturile ce au ajuns la trash dupa ce au fost scrise mai bine de jumatate..

Atat timp cat se mai poate spune, eu sunt mandru ca sunt ALB. Am trait in Napoli, Valencia si acum in Londra de 5 ani, dar daca te duceai intr-un cartier ”de’al lor” si nu erai atent la ce scoteai pe gura, aveai sanse sa primesti un cutit, in burta. In unele nici nu se intra daca ai culoarea gresita. Rasismul exista de cand e lumea si va exista pana cand saracia, discrepanta sociala uriasa si MEMORIA vor exista printre si in oameni.

Insa de multe ori observ o confuzie.. Daca urasti neghiobia, nespalatii, incultii, daca critici atitudinea de a trai pe spinarea statului si a de face n plozi fara sa ai din ce sa’i cresti, daca nu’ti plac manelele, daca nu-ti porti pantalonii pe jumate de buca, ai toate sansele sa fii catalogat RASIST. Dracu te ia daca ii atragi unui ”afro-saxon” atentia ca si-a lasat toata sacosa cu resturi de la fast food (sau scuipa seminte) in autobuz. Nu te mai speli cu toata apa din Tamisa…

In alta ordine de idei, felicit omenirea ca iata, am atins PACEA MONDIALA ! Nu mai exista atentate, razboi in Siria, refugiati… App de terorism, m-am uitat la un documentar zilele trecute pe tema 9.11 si a aparut unu gen Trump care il acuza pe Clinton ca n-am facut nimic sa impiedice atentatele.. Mi-am adus aminte de o fraza foarte puternica din autobiografia lui Bill Clinton : ” am incercat sa il ucid pe Osama Bin Laden INAINTE ca omenirea sa afle cine este acest individ. Am autorizat 3 asasinate , intrebati Generalii X si Y… CAI-ul a refuzat sa confirme !” Desigur ca respectivul citise doar cartile scrise de el, exact ca Trump, care a scris mai multe carti decat a citit vreodata. El si cu Gigi Becali.

Un gând despre “Alb si mai putin ipocrit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.