CNCD amendeaza Google

Catedrala Prostirii Neamului – Bucuresti – Romania @ Daniel

S-a dat ! suma de 10.000 de Ron, (adica atat cat a primit Banciu de la militianu ala mic si gras) pentru groteasca gluma de a fi lasat sa se strecoare in Google Maps denumirea de ”Catedrala Prostirii Neamului”.

Asa o sa va ramana in numele pe vecie ! Sau cel putin atat cat va exista Google. Eu cred ca si prostia asta (religia obiectelor/lucrurilor efemere) va avea un sfarsit. Exista o foarte stransa legatura intre RELIGIE si DEZVOLTARE, mai ales daca ne uitam in istorie incepand cu revolutia industriala. Vestul s-a oprit din construit biserici si troite, Estul le construieste si in ziua de azi, in detrimentul spitalelor, strazilor, canalizarilor samd… Cum spunea Dostoievski in unul din jurnalele sale : ”cu cat un popor e mai credincios, cu atat e mai inapoiat ”. El se uita la Rusia timpului sau (Rusia Tarista) in comparatie cu ce se intampla in Vest.

Una peste alta, bine ca exista un CNCD care sa ne apere de astfel de blasfemii, eventual pochii sa faca si ritualul ala cu 40 de lumanari aprinse la miezul noptii, cate una pe noapte repetand numele ”conjuratului” GOOGLE.

4 gânduri despre “CNCD amendeaza Google

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.