Art in the making

Nu ma mira faptul ca cei de la Tom’s Hardware au reusit sa stabileasca un nou record mondial.. Au facut asta si in trecut cand citeam despre ei in acele reviste (Chip…Level) si vedeam astfel de poze… Atunci insa, foloseau nitrogen lichid (-196c) … Acum folosesc heliu lichid (-269c)… Ce urmeaza ?

7085Mhz a fost cea mai mare frecventa mentinuta si testata, mentionand faptul ca in conditii de racire extrema, a ajunge la 7Ghz nu e atat de greu cu acest cpu. Impresionant e pretul unui 10900k, un procesor de gaming destinat zonei de mid-performance : 488$.

Desi acest procesor a fost initial criticat in multe review-uri, acum este laudat in special pentru felul in care gestioneaza caldura mai ales in conditii de overclock. Un exemplu : 80 de grade full load la 5,3Ghz cu un AIO. In materie de R20, peste 6900 de puncte cu un 10 cores/20 threads nu e deloc rau.

Se pot spune multe despre Intel. Aici in ultimul timp i-am criticat de i-au luat dracii, insa un lucru e clar : chiar fac procesoare SOLIDE si au o echipa de ingineri fantastica. Pe de alta parte, daca va trece prin minte sa faceti un astfel de experiment, aflati ca doar rezervorul de heliu lichid folosit, a costat undeva la 4000$ si i-au tinut cam 30 de minute.

Records achieved

Sursa : Tom’s Hardware

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.