Idee de serial

Ma gandeam la toate prostiile pe care le-am vazut in ultimul timp si mi-a venit in minte o perioada despre care Trump si toata generatia lui nu are habar. Ia sa-l intrebi pe Trump daca stie ceva despre Alexandru I al Rusiei si Napoleon. Asta ar fi un subiect de serial pe care doar Netflix sau HBO ar putea sa il produca, cu niste bugete COLOSALE.

Daca te gandesti numai la perioada in care Napoleon urca la putere, la Rusia anilor 1750-1850 si discrepanta dintre nobilimea rusa si PULIME, daca te gandesti la episoadele alea in care Napoleon intra cu calul in adunarea franceza si le spunea : ”terminati cu cacatul asta invelit in matase frantuzeasca”, dupa ce subjugase Italia… El plecat din Corsica, un simplu Caporal care URA poporul FRANCEZ si tot ce tinea de REGALITATE. Pai ce istorie avea SUA in timpurile respective ?? Cand exista Malmaison si palatele Frantei de un lux fabulos, AMERICILE erau in epoza de piatra… se impuscau cu pieile rosii pe dealuri…

Cat de EPIC ar fi sa il vezi pe Napoleon si pe Alexandru I cum se intalnesc pe cursul unui rau…. Asa cum spunea Tolstoi : Intalnirea Titanilor (da cine dracu a mai citit RAZBOI SI PACE). Sa asculti cu imparteau Europa asa cum Hitler si Stalin avea sa imparta Europa ”ceva” ani mai tarziu… Presupun ca NIMENI nu e in stare sa redea episodul in care Napoleon intra CU CALUL in dormitorul lui Alexandru I si isi face CORT langa iatacul sau…. implorand zeii ca rusii sa iasa la bataie….

Ce PROASTA e omenirea…. ne meritam soarta ba ! Sa facem seriale dupa pizde care plang dupa pula, sa facem seriale dupa drogangii si nespalati…. Sa lasam TITANII sa moara, pentru ca si asa nu-i meritam !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.