Stocul RTX 3080/3090 ASUS pentru Europa

A devenit deja un serial pe diferite forumuri , incepe sa apara si bascalia. Realizam ca este foarte posibil ca produsele noastre comandate in Septembrie, sa la primim de la Mos Craciun.

O informatie care mi-a sarit in ochi a fost cea legata de stocul ASUS pentru modelul ROG STRIX 3090 OC : 100 de bucati in toata Europa la data lansarii. Daca informatia e reala (si la cum stau lucrurile, nu ai motive sa te indoiesti), va puteti imagina cam la cine au ajuns placile respective si mai ales, avem un indiciu CLAR asupra situatiei.

Pentru mine, azi trebuia sa fie delivery date, asa ca ieri m-am pus sa intreb la retailer, mai ales ca m-am trezit si cu banii inapoi in cont. Am fost asigurat ca e normal in cazul unui pre-order ce depaseste o anumita valoare si care nu are un delivery date sigur. Legal ei trebuie sa fie acoperiti. Important e sa aveti MEREU suma disponibila in cont pentru ca atunci cand vor aloca stoc pentru comanda dvs care ramane in sistem, vor trage banii automat, asa ca nu-i mutati dintr-o parte in alta pentru ca riscati sa va fie anulata comanda DACA tranzactia esueaza.

Ziua si ORA la care ati facut comanda va deveni importanta cand vor sosi stocurile, sistemul de alocare fiind primul venit-primul servit. Ebuyer.com NU poate da liste cu ”numerele de ordine” in acest moment. Situatia e cam aceiasi si pentru RTX 3080, acestia asteptand din data de 17 Septembrie. Din ce se cunoaste pana acum, stocurile mai semnificative vor incepe sa ajunga in EUROPA dupa jumatatea lunii Octombrie si cel putin Ebuyer.com SPERA ca va acoperi toate comenzile din regim preorder pana la sfarsitul lui NOIEMBRIE ! Asa ca… mai folositi ”amaratele” aleqa de 2080Ti’uri.. .Ah, le-ati vandut pe alune… nasol..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.