Virusul ne iubeste, in secret

Un exemplu de cum proximitatea fata de un bou de talie mondiala iti poate aduce si sfarsitul. Desigur, ei ii dorim tot binele din lume, macar din compasiune pentru anii pierduti si cele indurate.

Pe de alta parte, el poate ajunge o adevarata ironie a sortii. Si ma gandesc la un alt imbecil de talia lui care a scapat : Bolsonaro. Ironia poate veni din faptul ca desi egali in imbecilitate, diferenta e ca unul conduce o tara din lumea a 3 a (daca o comparam cu SUA) si scapa (initial) , iar Donald care e in fruntea celui mai puternic stat al lumii, poate foarte simplu sa moara… Pentru ca de multe ori, asa e in viata.

Desigur ca nu dorim moartea nimanui, asa cum spuneam intr-un post precedent, fiecare prost moare pe limba lui, insa chiar domnul in cauza le spunea sustinatorilor sai, intr-o sala plina unde NIMENI nu purta masca : ”s-au speriat de un virus care practic.. nu afecteaza pe nimeni”.

Spun ca acest virus ne iubeste in secret, macar pe noi astia care ne-am asumat dezastrul financiar inca din Februarie, pentru ca din cand in cand incepe sa ii ia ca din oala pe acesti imbecili care nu credeau in existenta lui, sau ii negau capacitatile, periculozitatea…etc. Acum inteleg de ce lui Ciolacu si Stanescu nu le-a iesit pozitiv.. Nu oricine poate fi coleg de suferinta cu… Insa si ala a fost ca un mesaj subliminal de la virus… ”stati linistiti ca’i iau…”

Am fi fost chiar exagerati daca am fi cerut ca din primele luni sa-l rada pe Iliescu de exemplu. Pana la urma, aia e o lupta care se da la alta categorie, insa sigur SARS COV 20 sau NOUL NOU Coronavirus il va atinge si pe infectul ala.. Asta daca nu cumva, vom avea cel mai frumos cadou dupa 30 de ani si il va lovi FIX, da FIX de Craciun. Feeric… Ce Final de an ar fi si ce sfarsit absolut EPOPEIC pentru tot ce a insemnat secatura aia pentru istoria Romaniei post Decembriste…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.