Adevaratul erou: MSI Z690 A PRO

O placa de baza care desi nu e ”ultimul racnet”, isi face datoria din plin si chiar foarte bine. Obisnuit sa fac review la placi de baza gen Rampage VI Extreme sau Z690 Carbon, mi-am dat seama ca atat 12900K cat si STRIX-ul 3090 stau foarte bine pe acest MB considerat ”Entry Level”.

Ma bucur ca azi a venit si confirmarea de la unul dintre cei mai ”tehnici” YouTuberi in domeniu ( Steve Burke) care nominalizeaza MSI Z690 A PRO la categoria ”best for the money”. Exact asta a stat la baza alegerii facute acum… aproximativ o luna. Asta si hotararea de a nu plati scalperii pentru DDR5.

Steve afirma ca MSI Z690 A PRO e un MB cu care nu trebuie sa te gandesti prea mult la OCC, fiind genul de placa de baza care-si face treaba pentru care a fost creata: sa porneasca compul si cam atat. As indrazni sa-l contrazic prin exemplul personal. In prezent, acest MSI Z690 A PRO este in stare sa livreze destul curent cat sa tina 12900K’ul in 5.1GHz fara nici un fel de probleme de temperatura sau errori de ”faill to deliver”. XMP-ul functioneaza perfect si cel putin pana acum ( o luna de OCC continuu ) nu am avut nici un fel de eroare.

Toti cei care vor sa evite imbecilii (fie ca vorbim de retaileri sau scalperi) care vand DDR5 la preturi exorbitante, pot folosi acest MB cu incredere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.