Cand esti nationalist… „cu curu”.

Fix asa e Nole. Nationalistul, dar mai ales ortodoxul Nole, rezident in Monaco (pentru ca el acolo si traieste) in ultimii 15 ani, a venit cu adeverinte medicale din Serbia sa arate ca el era infectat cu SARS COV 2 pe 16 DEC, ca presa sa-i bage pe gat pozele cu sedintele foto de pe 17 si 18 Decembrie….fara masca, fara stres… fara sa fi anuntat pe careva ca el…era pozitiv.

Desigur, Nole (ca si alti sportivi care baga in ei numa ”suc de portocale natural”) se fereste de vaccin. Dracu stie ce efecte adverse poate avea.. Si aici, atat MESSI si alti N idoli, ii pot da dreptate. Toata viata lor au bagat in ei ”suc de portocale natural”, de ce s-ar risca cu un vaccin, mai ales atunci cand crezi cu tarie ca ” corpul tau e templul tau ”. Fix asa credea si Lance Armstrong. Sau nu… fix asa ar fi ZIS si Lance Armstrong daca ar fi trait ACUM pandemia si era in competitie…

Cum spuneam pe undeva… Noi n’avem IDOLI… noi nu credem in IDOLI… pentru ca NOI i-am facut… Indirect, uite ca noi le platim salariile, fie ca platim abonamente pe la televiziuni sa le vedem meciurile, fie ca le facem numele cunoscut. Macar sa ii facem cunoscuti INJURANDU-i, mai ales pe aia care merita, mai ales pe aia care isi dau arama pe fata… Pe Nole il urasc multi acum, pentru ca MULTI si-au luat teapa cu el, iar cei care mai au un gram de speranta in umanitatea acestui JEG….stati linistiti, are tot timpul din lumea sa va dezamageasca… IAR

TOTI, dar absolut TOTI idolii nostri sunt MORTI ba ! De la Aristotel pana la Pentium 8, de la Ana la Caiafa si de la Tostoi si Dostoievski pana la Balzac si Freud… I-am detestat pe al de Messi si Ronaldo, pe Nole si Nadal, pe Kevin Durant si Hamilton de dinaninte sa se nasca.. Pentru ca stiam ce vor deveni si mai ales….ce sunt cu adevarat !

LATER EDIT

Banciu a amintit in emisiunea din 18 Ianuarie FIX de acel mizerabil Lance Armstrong de care spuneam si eu in aceasta postare… Exact asa ar fi si cu Nole DACA s’ar intra putin in detaliile sucului de portocale pe care el il bea….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.