If (he) is MAD… let it be MAD…

Cam pana aici s-a ajuns.. Acum umanitatea poate spune in sfarsit ca ”ATAT s-a PUTUT”.. Nu ar face nimic toata istoria asta decat sa ateste ce spuneam candva : ” tot ce a fost mai bun a trecut deja, tot ce a avut omenirea mai bun de dat, a dat deja… De acum inainte NU mai are cum sa fie mai bine..”. Cum ba sa faci plozi in 2022 ? Uite ca in sfarsit, traim cu aceiasi satisfactie cu care traieste Ion Iliescu : El e convins ca lumea va muri odata cu el… asa si noi: Ne vom asigura ca in generatia asta, SE VA ALEGE PRAFU’ !

Acest imbecil de talie mondiala, ar fi in stare sa distruga una dintre bijuteriile Europei (in materie de orice), ca sa demonstreze el ca VESTUL nu are OO. E… aici te inseli mojicule… Boule… ai sa razi cateva orase de pe harta Europei… o sa le faci de nelocuit pentru cateva sute de ani… ba da… poporu RUS, nu va avea scorbura in care sa se ascunda, si nici teritoriu unde sa fuga !

Desigur, totul s-ar rezolva daca lui putin i-ar trage un glont in cap unul dintre Generalii rusi mai intregi la minte, care nu ar vrea sa duca omenirea pe pragul dezastrului pentru niste frustrari personale… Omul e ridicol… frizeaza imbecilitatea… traieste in lumea lui… Si daca nu.. Ar fi cazul sa stie ca Finlanda e Cutia Pandorei. Ca daca pentru Ucraina nimeni nu face nimic in VEST, pentru Finlanda, fie ea si tara NON NATO… plecam bulangiule la razboi !

P.S. MAD = Mutual Assured Destruction

Un gând despre “If (he) is MAD… let it be MAD…

  1. Odată cu hominizii a apărut războiul. Și, deși nu au putut evolua decât împreună, niciodată singuri, tot timpul au fost unii cu pohte mai mari, geloși pe femeia altuia, pe bunurile altuia, sau pur și simplu urându-l pe altul. Așa a fost și va fi. Statistic, nu e mare lucru. Problema este doar că, între timp, a apărut jucărica atomică.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.