Scored !

Ramasesem 5 din 20 cati trebuia sa fim pe tura de Vineri si am zis, hai sa mai facem un test, desi facusem si acum doua zile si am fost negativ. Din cei 5, au mai ramas 3 la munca pentru ca eu si inca un coleg am tras lozurile castigatoare..

Vaccinat cu doua doze, saptamana viitoare aveam booster-ul. Ca si simptome, pana acum e ”OK”-ish desi prezint o stare generala de tot cacatul + o tuse usoara. Durerile in piept imi permit sa le ignor pentru ca din astea am avut de multe ori, cu mult inainte ca pandemia asta sa existe. As mai aminti de niste palpitatii cam ciudate avute noaptea trecuta insa le-as putea pune pe seama cafelei, ness-ului, ceaiului verde… Am miros, gust si chiar o pofta de mancare exagerata. Dar si de baut.

Fac parte dintre cei care s-au protejat cum au putut mai bine, peste tot, insa cred ca varianta asta nu prea tine cont de masti sau de faptul ca nu te duci la concerte sau congrese de partid. Ce spuneam acum ceva timp, e din ce in ce mai valabil: Iliescu are monumentala sansa de a ne ingropa pe toti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.