O fi valabil si pentru…..?

Desigur, veste cumplita pentru toti ”afro-saxonii” (pentru cei care nu stiu, asa le place sa fie numiti mai nou). Voi incerca sa relatez un dialog avut de niste pretendenti la aceast titulatura. Ma aflam in restaurantul unui hotel din Londra, langa masa unor 4 astfel de migratori, veniti probabil cu ultimul transport de sclavi dintr-o colonie a Imperiului (exagerarea e meritata de respectivii). Fata care ii servea, dupa accent si infatisare parea sa fie de undeva din Europa de Est si nu intelegea unele cuvinte rostite de acestia cu un puternic accent african. La care unul dintre ei, cu o zeflemea monumentala, se uita la fata respectiva cu toata scarba de care era capabil si ii spune :

You see… this is why we voted for BREXIT…

Fiind si dupa o sticla de vin si avand si cuvintele la mine, mi-a stat pe varful limbii sa ii arunc un : ”Yes.. because you look very fooking british you prik!”. M-a impiedicat eticheta locului dar si compania, mult mai placuta decat ce ar fi urmat. Totusi citind acea stire, in afara de episodul respectiv mi-a venit in minte si o alta intrebare :

E valabil si pentru ”rromo-dacii” nostri ? Trebuie aprofundat la Bucuresti, sa stim si noi o treaba si cum abordam problema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.