The Division 2 – Pana la ultima misiune !

Intre corigenta la mate, bucuria ca a castigat Biden si mandria ca (inca) mai locuiesc intr-o tara care va incepe PRIMA vaccinarea anti COV19, am tras cu dintii sa termin un joc din care am gustat acum cativa ani, cu PS4 insa.

Desi diferentele de structura nu sunt semnificante, jocul mergand pe aceiasi linie ( fa’ti cale spre safe house, descopera misiunile, protejeaza anumite checkpoint-uri, salveaza anumite personaje ), sunt si noutati. Combinatiile de skill-uri si abilitatea de a le transforma in adevarate masini de ucis in favoarea ta, dau un + pentru cei care, poate intr-o anumita zi, vor ca altii sa faca treaba si in acelasi timp sa avanseze in poveste cu un efort minim. Adica e pentru putori. Se muleaza cumva pe timpurile pe care le traim.

In sensul asta, pentru YouTube am facut mai multe misiuni destul de importante, culminand cu prinderea (in sfarsit) lui Aaron Keener ( Sebastian Ghita e mai tare ) pe care il fugaream din primul Division.. N-a durat ”dacat” 4 ani pana sa reusim sa-l prindem. De apreciat si twist-ul de la final, pentru ca daca el moare, ca orice mort care se respecta, are ceva de spus..

Warlords of New York e un add-on / patch la Division2, asa ca daca veti cumpara DOAR Division2, misiunile se vor termina aici :

Cum ? Am zis ceva de CUMPARAT jocuri ? Da.. Un pirat de cand era mic (eu), care a fost in echipa care a pus bazele unuia dintre cele mai populare site-uri de torrente acum.. 20 si ceva de ani (s-a prescris?), mi-am facut cont pe Ubisoft si … nu e o capitulare totala.. Insa e una care admite realitatea : nici crackerii din ziua de azi nu sunt cei care erau cadva, pentru ca nici sistemele de protectie nu mai sunt ce erau. Si iau un caz clar : Red Dead Redemption 2 : le-a luat cracker-ilor FIX UN AN sa treaca de sistemele de siguranta DENUVO. Si atat a dura si rabdarea mea, atat de mult incat nu am mai apucat sa testez jocul respectiv in Sli 2080Ti. Ideea e ca DACA vrei sa fii relevant pe Youtube, trebuie sa ai acces la titluri NOI, nu dupa X luni sau ani de la release..

I-am ales pe cei de la Ubisoft pentru ca store-ul lor are o politica diferita pentru UK fata de restul continentului. Recunosc, e o politica biass dar… asta e viata. De exemplu, release date-uri mai rapide cu o zi sau doua chiar decat pentru.. Olanda..Franta/Germania (de exemplu).

Anyway.. N-am de gand sa urmaresc jocul asta si sa intru in mentalitatea de Counter Strike in PvP.. De aici pentru mine, poate exista doar Division 3.. Poate in Los Angeles ??? Sa vedem..

8 gânduri despre “The Division 2 – Pana la ultima misiune !

 1. Mi-aduc aminte de Jumping Jack sau Prince. Primul mergea pe un HC cu afisaj EGA pe Tv, rula sub BASIC, încărca SO de pe un casetofon, procesor Z80, cred că-l mai am printr-o magazie – 1987. Al doilea, cu o grafică foarte elaborată, poate cea mai elaborată, sub DOS, mergea cu 8086, poate 80286. Nu mai tin minte dacă necesita neapărat coprocesor matematic xxx87. Am pierdut multe ore atunci. Și-așa, m-am lăsat de jocuri. Era vremea în care tehnologiile despre care se scria (desigur în revistele din vest) erau la nivelul 10-15 microni. Procesoarele pomenite nu dispuneau decât de peste 100 microni.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Revoluția asta am trait-o eu. Când am intrat la facultate, încă se predau tuburi, mie mi s-au predat doar tranzistoare. Când am terminat am lucrat numai cu circuite integrate. Trebuia să fii permanent autodidact, dacă vroiai să fii măcar bun. În ’90, pentru un reportaj Tv, era necesar un „car de transmisie”, camere voluminoase pe cărucioare. Acum, un telefon de 10 cm. Chiar m-am gândit la asta privind reportaje de la votul diasporei.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Tehnologiile despre care scriam erau doar militare atunci. Deși, rachetele Tomahawk au avut initial electronică destul de simplă cu procesoare bit-slice AMD 2900 produse de Raytheon. Ce vremuri. Eu eram în spatele Cortinei de Fier.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Nu am nimic de regretat. Acum patru ani lucram cu ARM. Am practicat profesia ca pe un hobby și așa a fost. Pe vremea lui ceașcă am publicat articole premiate în State. Nu știu cum ar fi fost dacă mă nășteam de partea cealaltă a Cortinei. Desigur că am dus o viață sub frică și presiune. Dar, și greutățile au farmecul lor, victoriile sunt cu atât mai valoroase.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.